Teambuilding

Op zoek naar een toffe teambuilding activiteit op een bedrijventerrein, schoolplein of bij ons op de Koepel? Wij denken maar al te graag mee in de doelen en verzorgen unieke spelvormen voor jong en oud!

Teambuilding

De perfecte outdoor activiteit voor jong en oud!

Tijdens onze teambuilding worden er verschillende activiteiten ingezet waar samenwerken, communicatie en vertrouwen essentieel zijn! Samen met jullie overleggen we wat de doelen zijn zodat we die op een sportieve manier kunnen behalen. Gegarandeerd succeservaringen!

Wij bouwen teambuilding activiteiten compleet op maat!

Aanvullende Informatie

Veelgestelde vragen

Hoe leuk is het om door middel van spelvormen je team of klas dichter bij elkaar te brengen!? Weg met die saaie presentaties en bijeenkomsten, lekker het veld op! De instructeurs van Ride Along Activities zijn enthousiaste en ervaren (sport)docenten en zijn daardoor in staat om zowel te entertainen als interventies te begeleiden.

  • Meerdere toffe spellen
  • Koffie & thee 
  • Hapjes (op aanvraag)
  • Unieke setting van de Koepelgevangenis
  • Rondleiding isoleercellen
  • Uitdaging op maat
Bas van Laarhoven
Bas van Laarhoven

Kinderfeestje

Last-minute een activiteit voor een kinderfeestje geboekt, super dat dit zo op het laatste moment nog geregeld kon worden. Super leuke (en duidelijke) instructeur, de meisjes vonden hem geweldig. Hij bleef heel rustig :). Mooie locatie en echt gaaf dat ze gingen boarden in het park.

Anouk Scheutjens
Anouk Scheutjens

Freerun kinderfeestje

Wat een geweldig freerunning-kinderfeest hebben jullie georganiseerd! Het was top. De locatie is natuurlijk al bijzonder, en dat werd onder leiding van Kai alleen maar beter. De jongens hebben genoten, en de helft van de groep wil nu op freerunning! Bedankt, zeker een aanrader!

Mike Alderson
Mike Alderson

Sportdag

Onze introductiedag werd verzorgd door Ride Along. Zeer tevreden over de gang van zaken en de professionaliteit. Begeleiding bij de spellen was ook top. Zeker een aanrader.

Alex van den Adel
Alex van den Adel

Snowboardtraining

Geweldige positieve coaching van de trainers bij het snowboarden in Rucphen en mijn zoon van 9 vind het prachtig dat je bij Ride Along nooit iets verkeerd doet maar alleen dingen nog beter kan doen!

Romy de Regt
Romy de Regt

BSO - boogschieten

Super goede communicatie via de mail en telefonisch. Denken goed met je mee en kunnen goed voor kinderen uitleggen. Goede materialen en veiligheid staat op nummer 1. Alle 50 kinderen van 4 tot 12 jaar hebben genoten en iedereen durfde het.

Maatje van Ellewout
Maatje van Ellewout

Workshop graffiti

Voor de leukste activiteit met de leukste begeleiding zit je hier op de juiste plaatst! Met aandacht voor ieder kind op haar/zijn niveau, plezier, samenwerken, energie en positiviteit! Genoten van het sportweekend en de workshop graffiti spuiten! Beide echt een succes en absolute aanrader! De verzorging en begeleiding is helemaal top!

Juul Hoekstra
Juul Hoekstra

Suppen

Samen met 6 vriendinnen een subtour geboekt, helaas was het heel erg slecht weer. Maar dankzij de topservice konden we dit heel gemakkelijk verzetten naar een nieuwe datum. Poging 2; 32 graden, avond zon, leuke uitleg, goede boards & instructeur. Kortom, we hebben echt een hele leuke tour gehad! Tot de volgende Ride Along!

Ivo Pas
Ivo Pas

The hunting game

Wij hebben afgelopen vrijdag genoten van het Jachtseizoen feestje van onze zoon die 10 jaar werd. Wat was het spannend......echt heel tof!!!! Uitdagende opdrachten en alle codes werden gekraakt, het zat echt heel goed in elkaar. Echt een aanader.

Bas Kuijpers
Bas Kuijpers

Onderwijs

Fantastisch nieuw bedrijf met ondernemer met veel passie en ideeën. Bezorg je kinderen en jezelf een leuke sportieve dag en maak eens kennis met Bram of zijn collega's.

Miranda Pelkman
Miranda Pelkman

Maatwerk

Of het nu gaat om snowboarden, longboarden, kinderfeestjes in de koepel of longboardlessen als activiteit op school alles doen de leraren met veel enthousiasme! Leraren zijn superleuk in de omgang met kinderen en weten waar ze het over hebben. Zeker een aanrader!!

Tarieven

Groepen en bedrijven

We denken maar al te graag mee in jullie wensen en doelstellingen. Wil je liever maatwerk? Bel ons gerust voor alle mogelijkheden. 

Kinderfeestje teambuilding? €175,00 voor een groep tot 12 kids en met de keuze uit meer dan 4 spellen! 

groepen

€250/per groep

ALL-IN teambuilding op de luchtplaats van de Koepel

Bedrijven

maatwerk/grote groep

Prijs per groep en altijd maatwerk voor bedrijven