Suppen in Breda

Wat is er nou leuker dan lekker op het water dobberen? Suppen is laagdrempelig, je kan het zo fanatiek of relaxed maken als je zelf wilt.

Kom suppen met het hele bedrijf, boek een toffe workshop, huur zelfstandig een SUP of vier je kinderfeestje op het water!

Opstappen = recht voor de deur en binnen 5 minuten op het water.

Suppen (stand up paddle boarding)

Suppen in Breda: Het leukste dagje weg op het water

Suppen in Breda en omgeving doe je natuurlijk bij Ride Along.

Met 30 SUP's voorzien wij alle groepen en waterratten van professioneel materiaal op zowel de singel als externe locaties zoals de Galderse meren.

SUP ALONG
Bas van Laarhoven
Bas van Laarhoven

Kinderfeestje

Last-minute een activiteit voor een kinderfeestje geboekt, super dat dit zo op het laatste moment nog geregeld kon worden. Super leuke (en duidelijke) instructeur, de meisjes vonden hem geweldig. Hij bleef heel rustig :). Mooie locatie en echt gaaf dat ze gingen boarden in het park.

Anouk Scheutjens
Anouk Scheutjens

Freerun kinderfeestje

Wat een geweldig freerunning-kinderfeest hebben jullie georganiseerd! Het was top. De locatie is natuurlijk al bijzonder, en dat werd onder leiding van Kai alleen maar beter. De jongens hebben genoten, en de helft van de groep wil nu op freerunning! Bedankt, zeker een aanrader!

Mike Alderson
Mike Alderson

Sportdag

Onze introductiedag werd verzorgd door Ride Along. Zeer tevreden over de gang van zaken en de professionaliteit. Begeleiding bij de spellen was ook top. Zeker een aanrader.

Alex van den Adel
Alex van den Adel

Snowboardtraining

Geweldige positieve coaching van de trainers bij het snowboarden in Rucphen en mijn zoon van 9 vind het prachtig dat je bij Ride Along nooit iets verkeerd doet maar alleen dingen nog beter kan doen!

Romy de Regt
Romy de Regt

BSO - boogschieten

Super goede communicatie via de mail en telefonisch. Denken goed met je mee en kunnen goed voor kinderen uitleggen. Goede materialen en veiligheid staat op nummer 1. Alle 50 kinderen van 4 tot 12 jaar hebben genoten en iedereen durfde het.

Maatje van Ellewout
Maatje van Ellewout

Workshop graffiti

Voor de leukste activiteit met de leukste begeleiding zit je hier op de juiste plaatst! Met aandacht voor ieder kind op haar/zijn niveau, plezier, samenwerken, energie en positiviteit! Genoten van het sportweekend en de workshop graffiti spuiten! Beide echt een succes en absolute aanrader! De verzorging en begeleiding is helemaal top!

Juul Hoekstra
Juul Hoekstra

Suppen

Samen met 6 vriendinnen een subtour geboekt, helaas was het heel erg slecht weer. Maar dankzij de topservice konden we dit heel gemakkelijk verzetten naar een nieuwe datum. Poging 2; 32 graden, avond zon, leuke uitleg, goede boards & instructeur. Kortom, we hebben echt een hele leuke tour gehad! Tot de volgende Ride Along!

Ivo Pas
Ivo Pas

The hunting game

Wij hebben afgelopen vrijdag genoten van het Jachtseizoen feestje van onze zoon die 10 jaar werd. Wat was het spannend......echt heel tof!!!! Uitdagende opdrachten en alle codes werden gekraakt, het zat echt heel goed in elkaar. Echt een aanader.

Bas Kuijpers
Bas Kuijpers

Onderwijs

Fantastisch nieuw bedrijf met ondernemer met veel passie en ideeën. Bezorg je kinderen en jezelf een leuke sportieve dag en maak eens kennis met Bram of zijn collega's.

Miranda Pelkman
Miranda Pelkman

Maatwerk

Of het nu gaat om snowboarden, longboarden, kinderfeestjes in de koepel of longboardlessen als activiteit op school alles doen de leraren met veel enthousiasme! Leraren zijn superleuk in de omgang met kinderen en weten waar ze het over hebben. Zeker een aanrader!!

Binnen 5 minuten op het water in hartje Breda

Aanvullende Informatie

Veelgestelde vragen

Suppen is de ideale groepsactiviteit voor iedereen. Er is voor deze activiteit geen specifieke lichamelijke conditie vereist. 

Bij lekker weer gaat de verhuur van onze SUP's hard, we adviseren iedereen om op tijd te reserveren.

Liever suppen op een andere locatie dan de singels in Breda? Je kunt de SUP's bij ons ook in een tas huren en deze gaat gemakkelijk in de auto mee. Eenmaal op locatie pomp je de SUP op en ben je ready om te gaan!

Met 30 SUP's is er bij ons altijd wat te beleven op en rondom het water. 

✔ Kinderfeestjes
✔ Groepsuitjes & Teamuitjes
✔ Bedrijfsfeestjes (i.c.m. andere activiteiten ook mogelijk)
✔ Suppen met de klas of school
✔ Zelfstandig sups huren
✔ Suppen in grote groepen

boekingsformulier

SUP ALONG

Kies onderstaand wat van toepassing is voor jullie SUP uitje.

Meer informatie nodig? Stel je vraag gerust via whatsapp rechtsonder in het scherm.