uniek programma

Sportdag door Ride Along

Laat je helemaal ontzorgen tijdens een sportdag georganiseerd door Ride Along! Als afsluiting van het jaar of juist als introductiedag, wij regelen alles voor je van A tot Z. Met keuze uit meer dan 15 populaire activiteiten sluit ons sportprogramma perfect aan bij kinderen en jongeren van deze tijd. 

Sportdag voor scholen

Waarom een sportdag door Ride Along

Er komt veel kijken bij het organiseren van een sportdag - wij nemen die last graag uit je handen! We verzorgen de activiteiten, denken graag met je mee over het doordraaischema en plannen alles voor je tot in de laatste details.

We maken een uniek draaiboek op maat, geïnspireerd door bijvoorbeeld urban sports, leuke schietspelen en creativiteit. Daarin faciliteren we al het materiaal en zorgen we voor een kant-en-klaar programma dat aansluit bij de school op een locatie naar wens.

Wil je hier meer over weten? Lees dan verder. We werken voor zowel het basisonderwijs als speciaal-, middelbaar- en voortgezet onderwijs en zijn locatie onafhankelijk. Niets is ons te gek!

Sportdag of workshop op maat

Hoe doen we dit?

Wij combineren urban sports, schietspellen en bubbelballen met leuke lessen uit de gymzaal. Op locatie naar wens, binnen of buiten en door heel Nederland. Kies uit meer dan 10 populaire activiteiten en we maken samen een programma op maat dat aansluit bij deze tijd.

Van draaiboek tot aan faciliteiten, materialen, bescherming en sportinstructeurs. Afhankelijk van de groepsgrootte, het aantal rondes en aantal activiteiten is er altijd iets mogelijk!

0 +
studenten & leerlingen
0 +
jaar ervaring
0 *
sterren- reviews
0 +
urban instructeurs

Onze activiteiten

Wij bieden de tofste activiteiten op maat

Lees hieronder meer over alle toffe activiteiten die we aanbieden!

Longboarden

Freerunnen

BubbelVoetbal

Graffiti Spuiten

BMX'en

Stuntsteppen

Lasergamen

Archery Tag

Boogschieten

Kimberly Sterenborg

School

Wij hebben al school Bram mogen inzetten als leerkracht Weerbaarheid met sport als middel om kinderen te leren zich weerbaar op te stellen. Onze leerlingen gaven aan het einde van deze lessen aan elkaar beter te hebben leren kennen, elkaar meer te vertrouwen, dat ze hun eigen grenzen beter kunnen aangeven en dat ze ook hun grenzen hebben durven verleggen. Er zit ook zeker een onderdeel teambuilding in. Een absolute aanrader voor iedere groep!

Mirjam Bellemakers

School

Wij hebben met ons schoolteam een superleuke middag gehad waarop we in 3 groepen verschillende activiteiten hebben gedaan. In ons geval lasergamen, boogschieten en teambuilding. De collega's waren heel enthousiast. Iedereen kon met alles meedoen, maar het was ook leuk om te kijken als je even niet mee wilde doen. De afspraken waren vooraf duidelijk en er werd goed meegedacht over welke activiteiten zouden kunnen leiden tot het succesvol bereiken van het doel wat wij voor ogen hadden. Een echte aanrader voor wie iets met zijn of haar team wil organiseren! Wij hebben hierdoor met een heel goed gevoel het schooljaar kunnen starten!

Maikel van Gurp

Sportdag

Na een fijn contact via mail en telefoon een hele toffe sportdag gehad vandaag op onze eigen locatie. Complimenten voor de bekwame instructeurs en organisatie. Alles liep op rolletjes! We gaan ze zeker vaker inzetten bij activiteiten.

Mike Alderson

Introductie Sportdag

Onze introductiedag werd verzorgd door Ride Along. Zeer tevreden over de gang van zaken en de professionaliteit. Begeleiding bij de spellen was ook top. Zeker een aanrader.

Marc Jacobs

School

Top ervaring, leuk bedrijf met begeleiders/ trainers die vanuit passie werken!

Vragen? Bel ons gerust

FAQ

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?Neem gerust contact met ons op. 

Wij verzorgen vol enthousiasme sportdagen voor zowel regulier als speciaal basis- en voortgezet onderwijs.

Boekingsformulier

Vraag een Sportdag of clinic aan

Scholen

Scholen

Selecteer 1 of meerdere activiteiten (houd ctrl voor windows of cmd voor mac ingedrukt)
Waar bent u naar op zoek?
Gewenste tijd
: