uniek programma

Sportdag door Ride Along

Complete sportdagen, toffe clinics, introductiedagen en seizoensafsluiters. Met keuze uit meer dan 10 populaire activiteiten sluit ons sportprogramma perfect aan bij kinderen en jongeren van deze tijd. Organiseer een leuke daginvulling anno 2022/2023 met Ride Along!

Sportdag voor scholen

Waarom een sportdag door Ride Along

Complete sportdagen, losse workshops, introductiedagen en seizoensafsluiters. Ride Along tovert elk terrein om tot complete sportlocatie! Met keuze uit meer dan 10 populaire activiteiten sluit ons sportprogramma perfect aan bij kinderen en jongeren van deze tijd. 

We maken een uniek draaiboek op maat, geïnspireerd door urban sports, leuke schietspelen en creativiteit. Daarin faciliteren we van A tot Z, regelen we al het materiaal en zorgen we voor een kant-en-klaar programma dat aansluit bij de school.

Samen werken we aan een leuke, sportieve invulling van het curriculum én spelen we in op de behoeften van de leerlingen. Een sportdag anno 2022/2023 waar we fun en ontwikkeling combineren voor iedereen.

Wil je hier meer over weten? Lees dan verder. We werken voor zowel het basisonderwijs als speciaal-, middelbaar- en voortgezet onderwijs en zijn locatie onafhankelijk. Niets is ons te gek!

Sportdag voor scholen

Wat bieden wij aan

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bel ons gerust voor meer informatie. We denken graag met jullie mee over de rondetijden, aantal leerlingen en tofste activiteiten. 

Workshop of clinic

Losse workshops, eenmalige sportclinics of een leuke, extra aanvulling in het LO onderwijs als kennismakingsles. Kies uit meer dan 10 activiteiten!

Altijd materiaal voor de hele klas (max. 32 Leerlingen).

Sportdagen

Een complete sportdag van A tot Z of ondersteuning bij de daginvulling. Met een programma op maat is alles mogelijk!

Wij komen door heel Nederland! Neem gerust contact op.

Introductiedagen

Een sportieve, leuke daginvulling voor introductiedagen of seizoensafsluiters. Ride Along regelt het!

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Sportdag of workshop op maat

Hoe doen we dit?

Wij combineren urban sports, schietspellen en bubbelballen met leuke lessen uit de gymzaal. Op locatie naar wens, binnen of buiten en door heel Nederland. Kies uit meer dan 10 populaire activiteiten en we maken samen een programma op maat dat aansluit bij deze tijd.

Van draaiboek tot aan faciliteiten, materialen, bescherming en sportinstructeurs. Afhankelijk van de groepsgrootte, het aantal rondes en aantal activiteiten is er altijd iets mogelijk!

0 +
studenten & leerlingen
0 +
jaar ervaring
0 *
sterren- reviews
0 +
urban instructeurs

Onze activiteiten

Wij bieden de tofste activiteiten op maat

Met keuze uit mer dan 10 populaire activiteiten anno 2022/2023 is er bij ons altijd iets te beleven! Huur ons in voor workshops, clinics of complete sportdagen voor 200 leerlingen. Welke activiteiten ga jij kiezen?

Longboarden

Freerunnen

BubbelVoetbal

Graffiti Spuiten

BMX'en

Stuntsteppen

Lasergamen

Archery Tag

Boogschieten

Kimberly Sterenborg

School

Wij hebben al school Bram mogen inzetten als leerkracht Weerbaarheid met sport als middel om kinderen te leren zich weerbaar op te stellen. Onze leerlingen gaven aan het einde van deze lessen aan elkaar beter te hebben leren kennen, elkaar meer te vertrouwen, dat ze hun eigen grenzen beter kunnen aangeven en dat ze ook hun grenzen hebben durven verleggen. Er zit ook zeker een onderdeel teambuilding in. Een absolute aanrader voor iedere groep!

Mirjam Bellemakers

School

Wij hebben met ons schoolteam een superleuke middag gehad waarop we in 3 groepen verschillende activiteiten hebben gedaan. In ons geval lasergamen, boogschieten en teambuilding. De collega's waren heel enthousiast. Iedereen kon met alles meedoen, maar het was ook leuk om te kijken als je even niet mee wilde doen. De afspraken waren vooraf duidelijk en er werd goed meegedacht over welke activiteiten zouden kunnen leiden tot het succesvol bereiken van het doel wat wij voor ogen hadden. Een echte aanrader voor wie iets met zijn of haar team wil organiseren! Wij hebben hierdoor met een heel goed gevoel het schooljaar kunnen starten!

Maikel van Gurp

Sportdag

Na een fijn contact via mail en telefoon een hele toffe sportdag gehad vandaag op onze eigen locatie. Complimenten voor de bekwame instructeurs en organisatie. Alles liep op rolletjes! We gaan ze zeker vaker inzetten bij activiteiten.

Mike Alderson

Introductie Sportdag

Onze introductiedag werd verzorgd door Ride Along. Zeer tevreden over de gang van zaken en de professionaliteit. Begeleiding bij de spellen was ook top. Zeker een aanrader.

Marc Jacobs

School

Top ervaring, leuk bedrijf met begeleiders/ trainers die vanuit passie werken!

Vragen? Bel ons gerust

FAQ

Veelgestelde vragen

Heb je nog een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. 

Wij verzorgen alle sportdagen, workhops, clinics en introductiedagen voor elk onderwijsniveau. Basisonderwijs, speciaal-, middelbaar- en voortgezetonderwijs. 

Boekingsformulier

Vraag een Sportdag of clinic aan

Scholen

Scholen

Selecteer 1 of meerdere activiteiten (houd ctrl voor windows of cmd voor mac ingedrukt)
Waar bent u naar op zoek?
Gewenste tijd
: