Nerf Fights

Met meer dan 40 NERF-guns is dit de ideale groepsactiviteit voor elke school, BSO, of kinderfeestje! Deelnemers leren op een speelse wijze samen te werken en strategisch inzicht te krijgen.

Nerf fights

Rennen, schieten, verstoppen!

Op zoek naar een stoere activiteit waar strategie, samenwerking en inzicht wordt geoefend? Ga voor NERF fights! Dit super toffe spel wordt met veilige speelgoedpistolen gespeeld en pijltjes van rubber. We zorgen voor originele speelvormen en zorgen voor een echt battlefield als locatie. 

Wij beschikken over meer dan 40 NERF GUNS en 1000 pijlen. Wil jij onze set huren?

Aanvullende Informatie

Veelgestelde vragen

Wij beschikken over meer dan 40 guns - dit maakt NERF ook een ideale activiteit voor grote groepen!

  • Veiligheidsbril
  • Wapen per persoon
  • Meer dan genoeg kogeltjes
  • Bunkers er legernetten

Chipjes, drinken en ijsjes zitten voor de kids natuurlijk ook in het assortiment wanneer NERF geboekt wordt als kinderfeestje. 

Bas van Laarhoven
Bas van Laarhoven

Kinderfeestje

Last-minute een activiteit voor een kinderfeestje geboekt, super dat dit zo op het laatste moment nog geregeld kon worden. Super leuke (en duidelijke) instructeur, de meisjes vonden hem geweldig. Hij bleef heel rustig :). Mooie locatie en echt gaaf dat ze gingen boarden in het park.

Anouk Scheutjens
Anouk Scheutjens

Freerun kinderfeestje

Wat een geweldig freerunning-kinderfeest hebben jullie georganiseerd! Het was top. De locatie is natuurlijk al bijzonder, en dat werd onder leiding van Kai alleen maar beter. De jongens hebben genoten, en de helft van de groep wil nu op freerunning! Bedankt, zeker een aanrader!

Mike Alderson
Mike Alderson

Sportdag

Onze introductiedag werd verzorgd door Ride Along. Zeer tevreden over de gang van zaken en de professionaliteit. Begeleiding bij de spellen was ook top. Zeker een aanrader.

Alex van den Adel
Alex van den Adel

Snowboardtraining

Geweldige positieve coaching van de trainers bij het snowboarden in Rucphen en mijn zoon van 9 vind het prachtig dat je bij Ride Along nooit iets verkeerd doet maar alleen dingen nog beter kan doen!

Romy de Regt
Romy de Regt

BSO - boogschieten

Super goede communicatie via de mail en telefonisch. Denken goed met je mee en kunnen goed voor kinderen uitleggen. Goede materialen en veiligheid staat op nummer 1. Alle 50 kinderen van 4 tot 12 jaar hebben genoten en iedereen durfde het.

Maatje van Ellewout
Maatje van Ellewout

Workshop graffiti

Voor de leukste activiteit met de leukste begeleiding zit je hier op de juiste plaatst! Met aandacht voor ieder kind op haar/zijn niveau, plezier, samenwerken, energie en positiviteit! Genoten van het sportweekend en de workshop graffiti spuiten! Beide echt een succes en absolute aanrader! De verzorging en begeleiding is helemaal top!

Juul Hoekstra
Juul Hoekstra

Suppen

Samen met 6 vriendinnen een subtour geboekt, helaas was het heel erg slecht weer. Maar dankzij de topservice konden we dit heel gemakkelijk verzetten naar een nieuwe datum. Poging 2; 32 graden, avond zon, leuke uitleg, goede boards & instructeur. Kortom, we hebben echt een hele leuke tour gehad! Tot de volgende Ride Along!

Ivo Pas
Ivo Pas

The hunting game

Wij hebben afgelopen vrijdag genoten van het Jachtseizoen feestje van onze zoon die 10 jaar werd. Wat was het spannend......echt heel tof!!!! Uitdagende opdrachten en alle codes werden gekraakt, het zat echt heel goed in elkaar. Echt een aanader.

Bas Kuijpers
Bas Kuijpers

Onderwijs

Fantastisch nieuw bedrijf met ondernemer met veel passie en ideeën. Bezorg je kinderen en jezelf een leuke sportieve dag en maak eens kennis met Bram of zijn collega's.

Miranda Pelkman
Miranda Pelkman

Maatwerk

Of het nu gaat om snowboarden, longboarden, kinderfeestjes in de koepel of longboardlessen als activiteit op school alles doen de leraren met veel enthousiasme! Leraren zijn superleuk in de omgang met kinderen en weten waar ze het over hebben. Zeker een aanrader!!

NERF GUNS

Kinderfeestjes en scholen

Boek nu een kinderfeestje, huur een complete set of boek deze activiteit voor de hele school. Plezier gegarandeerd!

Kinderfeestjes

€ 150/per groep

ALL-IN kinderfeestjes bij Ride Along. 

Scholen & BSO's

€ 5,00/per kind

Prijs is vanaf en bij scholen en verhuur altijd op aanvraag.