Longboarden

Longboarden en skateboarden als kinderfeestje, workshop, gymles of invulling van een sportdag. Wij nemen je mee door stad en land of een locatie naar keuze! 

Longboarden

De perfecte outdoor activiteit voor kids en leerlingen

Longboarden in Breda en omstreken doe je bij Ride Along. Want hoe tof is het om je activiteit bij de Koepelgevangenis te starten!? Onze fitte en sportieve instructeurs nemen je maar al te graag mee op pad door de omgeving. We zorgen dat elk niveau mee kan en zoeken toffe plekken op om te oefenen. Daarnaast hebben we verschillende soorten Longboards en Surfskates - kom jij ze allemaal uitproberen?

Liever op school of een locatie naar keuze boarden? Geen enkel probleem. We zijn regelmatig te vinden op schoolpleinen en maken optimaal gebruik van elke omgeving. Ideaal voor een sportieve gymles of moderne sportdag dus!

Ride Along is specialist in longboarden en skateboarden! De perfecte activiteit voor iedereen!

Aanvullende Informatie

Veelgestelde vragen

Tijdens onze workshops, kinderfeestjes en gymlessen leren wij iedereen de fijne kneepjes van het longboarden. We houden rekening met verschillende niveaus zodat iedereen mee kan. Met zo'n 40 boards is deze activiteit ideaal voor grote groepen en scholen. Een uitdagende groepsactiviteit met hoge succesbelevingen!

Het maakt niet uit of je al een fanatieke longboarder bent of nog helemaal geen ervaring hebt; er is voor iedereen een uitdaging te bedenken. De instructeurs van Ride Along hebben veel ervaring met het entertainen van diverse doelgroepen en houden altijd rekening met verschillende sportniveaus.

Liever zelf een boardje huren? Dit kan voor €10,00 per dag 

Bas van Laarhoven
Bas van Laarhoven

Kinderfeestje

Last-minute een activiteit voor een kinderfeestje geboekt, super dat dit zo op het laatste moment nog geregeld kon worden. Super leuke (en duidelijke) instructeur, de meisjes vonden hem geweldig. Hij bleef heel rustig :). Mooie locatie en echt gaaf dat ze gingen boarden in het park.

Anouk Scheutjens
Anouk Scheutjens

Freerun kinderfeestje

Wat een geweldig freerunning-kinderfeest hebben jullie georganiseerd! Het was top. De locatie is natuurlijk al bijzonder, en dat werd onder leiding van Kai alleen maar beter. De jongens hebben genoten, en de helft van de groep wil nu op freerunning! Bedankt, zeker een aanrader!

Mike Alderson
Mike Alderson

Sportdag

Onze introductiedag werd verzorgd door Ride Along. Zeer tevreden over de gang van zaken en de professionaliteit. Begeleiding bij de spellen was ook top. Zeker een aanrader.

Alex van den Adel
Alex van den Adel

Snowboardtraining

Geweldige positieve coaching van de trainers bij het snowboarden in Rucphen en mijn zoon van 9 vind het prachtig dat je bij Ride Along nooit iets verkeerd doet maar alleen dingen nog beter kan doen!

Romy de Regt
Romy de Regt

BSO - boogschieten

Super goede communicatie via de mail en telefonisch. Denken goed met je mee en kunnen goed voor kinderen uitleggen. Goede materialen en veiligheid staat op nummer 1. Alle 50 kinderen van 4 tot 12 jaar hebben genoten en iedereen durfde het.

Maatje van Ellewout
Maatje van Ellewout

Workshop graffiti

Voor de leukste activiteit met de leukste begeleiding zit je hier op de juiste plaatst! Met aandacht voor ieder kind op haar/zijn niveau, plezier, samenwerken, energie en positiviteit! Genoten van het sportweekend en de workshop graffiti spuiten! Beide echt een succes en absolute aanrader! De verzorging en begeleiding is helemaal top!

Juul Hoekstra
Juul Hoekstra

Suppen

Samen met 6 vriendinnen een subtour geboekt, helaas was het heel erg slecht weer. Maar dankzij de topservice konden we dit heel gemakkelijk verzetten naar een nieuwe datum. Poging 2; 32 graden, avond zon, leuke uitleg, goede boards & instructeur. Kortom, we hebben echt een hele leuke tour gehad! Tot de volgende Ride Along!

Ivo Pas
Ivo Pas

The hunting game

Wij hebben afgelopen vrijdag genoten van het Jachtseizoen feestje van onze zoon die 10 jaar werd. Wat was het spannend......echt heel tof!!!! Uitdagende opdrachten en alle codes werden gekraakt, het zat echt heel goed in elkaar. Echt een aanader.

Bas Kuijpers
Bas Kuijpers

Onderwijs

Fantastisch nieuw bedrijf met ondernemer met veel passie en ideeën. Bezorg je kinderen en jezelf een leuke sportieve dag en maak eens kennis met Bram of zijn collega's.

Miranda Pelkman
Miranda Pelkman

Maatwerk

Of het nu gaat om snowboarden, longboarden, kinderfeestjes in de koepel of longboardlessen als activiteit op school alles doen de leraren met veel enthousiasme! Leraren zijn superleuk in de omgang met kinderen en weten waar ze het over hebben. Zeker een aanrader!!

Tarieven

Scholen en kinderfeestjes

Boek nu een kinderfeestje, workshop of gymles en leer longboarden van onze stoere instructeurs. 

Liever een boardje huren of advies? Bel ons gerust. 

Kinderfeestjes

€ 200,00/per groep

ALL-IN kinderfeestjes bij Ride Along. 

Scholen & BSO's

maatwerk/per kind

Prijs per kind en altijd maatwerk op aantal rondes en leerlingen.