Lasergamen (kleine guns)

Lasergamen als kinderfeestje, groepsuitje, vrijgezellenfeestje of gymles! Wij bouwen elke locatie om tot een echt battlefield of ontvangen jullie graag op onze toffe locatie bij de Koepelgevangenis in Breda!

Lasergamen

Een strategische en sportieve groepsactiviteit

Lasergamen is een spel met veel beweging, tactiek en volop plezier. Je kunt op bijna elke locatie lasergamen, zoals in het bos, de speeltuin, op het schoolplein, binnen in de school (ja, echt!) of een bedrijfslocatie. Je schiet met onze professionele wapens tot 150 meter nauwkeurig. Wanneer daag jij je tegenstanders uit? 

De leukste battle voor iedere groep. Bij ons keuze uit de grote of kleine guns.

Aanvullende Informatie

Veelgestelde vragen

Klaar voor een potje lasergamen in Breda of bij jou op locatie? Maak samen met je team een tactisch plan om je tegenstander uit te schakelen. Of speel ieder voor zich en kom erachter wie de beste speler is.

Wij beschikken over zowel professionele wapens als kinderguns voor de allerkleinsten. Daarnaast kan je bij ons zowel binnen als buiten lasergamen. Kies een geschikte locatie of laat ons team meedenken!

Door het tactische aspect van het spel is lasergamen ideaal voor sportdagen,  bedrijfsuitjes en kinderfeestjes. Samenwerken is de basis, maar je kunt ook voor jezelf spelen. De mannen van Ride Along Activities hebben verschillende spelvormen voor je in petto en zorgen gegarandeerd voor FUN!

Er is geen specifieke lichamelijke conditie nodig voor deze activiteit.

Liever zelf onze laserguns huren? Neem telefonisch contact op voor alle mogelijkheden! 0634895077.

Bas van Laarhoven
Bas van Laarhoven

Kinderfeestje

Last-minute een activiteit voor een kinderfeestje geboekt, super dat dit zo op het laatste moment nog geregeld kon worden. Super leuke (en duidelijke) instructeur, de meisjes vonden hem geweldig. Hij bleef heel rustig :). Mooie locatie en echt gaaf dat ze gingen boarden in het park.

Anouk Scheutjens
Anouk Scheutjens

Freerun kinderfeestje

Wat een geweldig freerunning-kinderfeest hebben jullie georganiseerd! Het was top. De locatie is natuurlijk al bijzonder, en dat werd onder leiding van Kai alleen maar beter. De jongens hebben genoten, en de helft van de groep wil nu op freerunning! Bedankt, zeker een aanrader!

Mike Alderson
Mike Alderson

Sportdag

Onze introductiedag werd verzorgd door Ride Along. Zeer tevreden over de gang van zaken en de professionaliteit. Begeleiding bij de spellen was ook top. Zeker een aanrader.

Alex van den Adel
Alex van den Adel

Snowboardtraining

Geweldige positieve coaching van de trainers bij het snowboarden in Rucphen en mijn zoon van 9 vind het prachtig dat je bij Ride Along nooit iets verkeerd doet maar alleen dingen nog beter kan doen!

Romy de Regt
Romy de Regt

BSO - boogschieten

Super goede communicatie via de mail en telefonisch. Denken goed met je mee en kunnen goed voor kinderen uitleggen. Goede materialen en veiligheid staat op nummer 1. Alle 50 kinderen van 4 tot 12 jaar hebben genoten en iedereen durfde het.

Maatje van Ellewout
Maatje van Ellewout

Workshop graffiti

Voor de leukste activiteit met de leukste begeleiding zit je hier op de juiste plaatst! Met aandacht voor ieder kind op haar/zijn niveau, plezier, samenwerken, energie en positiviteit! Genoten van het sportweekend en de workshop graffiti spuiten! Beide echt een succes en absolute aanrader! De verzorging en begeleiding is helemaal top!

Juul Hoekstra
Juul Hoekstra

Suppen

Samen met 6 vriendinnen een subtour geboekt, helaas was het heel erg slecht weer. Maar dankzij de topservice konden we dit heel gemakkelijk verzetten naar een nieuwe datum. Poging 2; 32 graden, avond zon, leuke uitleg, goede boards & instructeur. Kortom, we hebben echt een hele leuke tour gehad! Tot de volgende Ride Along!

Ivo Pas
Ivo Pas

The hunting game

Wij hebben afgelopen vrijdag genoten van het Jachtseizoen feestje van onze zoon die 10 jaar werd. Wat was het spannend......echt heel tof!!!! Uitdagende opdrachten en alle codes werden gekraakt, het zat echt heel goed in elkaar. Echt een aanader.

Bas Kuijpers
Bas Kuijpers

Onderwijs

Fantastisch nieuw bedrijf met ondernemer met veel passie en ideeën. Bezorg je kinderen en jezelf een leuke sportieve dag en maak eens kennis met Bram of zijn collega's.

Miranda Pelkman
Miranda Pelkman

Maatwerk

Of het nu gaat om snowboarden, longboarden, kinderfeestjes in de koepel of longboardlessen als activiteit op school alles doen de leraren met veel enthousiasme! Leraren zijn superleuk in de omgang met kinderen en weten waar ze het over hebben. Zeker een aanrader!!

Tarieven

Kinderfeestjes

Boek nu een kinderfeestje lasergamen in de Koepelgevangenis in Breda! groepsactiviteit lasergamen in Breda! 

Onze guns huren? 0634895077

Kinderfeestjes

€ 150,00/per groep