Lasergamen (grote guns)

Sinds zomer 2022 hebben wij beschikking over professionele Lasergame apparatuur - perfect voor een vrijgezellenfeest, teamuitje of groepsactiviteit. Te spelen bij ons op locatie of op locatie naar wens!

Lasergamen

Een strategische en sportieve groepsactiviteit

Mogen wij jouw school, achtertuin, bos of kantoor ombouwen tot echte Lasergame area? Of kom je spelen bij ons op locatie? Hoe dan ook, met onze vette high-tech wapens is plezier gegarandeerd!

Met onze professionele wapens schiet je tot 150 meter nauwkeurig. In tegenstelling tot onze kinderguns zijn deze wapens uitermate geschikt voor volwassenen. Wanneer daag jij je tegenstanders uit? 

De leukste battle voor iedere groep. Bij ons keuze uit de grote of kleine guns.

Aanvullende Informatie

Veelgestelde vragen

Met onze vette technologie zijn er verschillende spelvormen die gespeeld kunnen worden -  speel team tegen team of juist Free for All. Ben jij de Healer die je teamgenoten kan genezen? 
Aan het eind van elke ronde krijgt de gamemaster een overzicht met jullie scores zodat jullie voor eens en altijd kunnen beslissen wie de beste scherpschutter is. 

  • 12 wapens, helmen en bijbehorende technologie - jullie spelen dan 6 tegen 6
  • Instructeur die jullie begeleid met alle spelvormen
  • De beste spelers krijgen van ons een drankje na afloop!
Bas van Laarhoven
Bas van Laarhoven

Kinderfeestje

Last-minute een activiteit voor een kinderfeestje geboekt, super dat dit zo op het laatste moment nog geregeld kon worden. Super leuke (en duidelijke) instructeur, de meisjes vonden hem geweldig. Hij bleef heel rustig :). Mooie locatie en echt gaaf dat ze gingen boarden in het park.

Anouk Scheutjens
Anouk Scheutjens

Freerun kinderfeestje

Wat een geweldig freerunning-kinderfeest hebben jullie georganiseerd! Het was top. De locatie is natuurlijk al bijzonder, en dat werd onder leiding van Kai alleen maar beter. De jongens hebben genoten, en de helft van de groep wil nu op freerunning! Bedankt, zeker een aanrader!

Mike Alderson
Mike Alderson

Sportdag

Onze introductiedag werd verzorgd door Ride Along. Zeer tevreden over de gang van zaken en de professionaliteit. Begeleiding bij de spellen was ook top. Zeker een aanrader.

Alex van den Adel
Alex van den Adel

Snowboardtraining

Geweldige positieve coaching van de trainers bij het snowboarden in Rucphen en mijn zoon van 9 vind het prachtig dat je bij Ride Along nooit iets verkeerd doet maar alleen dingen nog beter kan doen!

Romy de Regt
Romy de Regt

BSO - boogschieten

Super goede communicatie via de mail en telefonisch. Denken goed met je mee en kunnen goed voor kinderen uitleggen. Goede materialen en veiligheid staat op nummer 1. Alle 50 kinderen van 4 tot 12 jaar hebben genoten en iedereen durfde het.

Maatje van Ellewout
Maatje van Ellewout

Workshop graffiti

Voor de leukste activiteit met de leukste begeleiding zit je hier op de juiste plaatst! Met aandacht voor ieder kind op haar/zijn niveau, plezier, samenwerken, energie en positiviteit! Genoten van het sportweekend en de workshop graffiti spuiten! Beide echt een succes en absolute aanrader! De verzorging en begeleiding is helemaal top!

Juul Hoekstra
Juul Hoekstra

Suppen

Samen met 6 vriendinnen een subtour geboekt, helaas was het heel erg slecht weer. Maar dankzij de topservice konden we dit heel gemakkelijk verzetten naar een nieuwe datum. Poging 2; 32 graden, avond zon, leuke uitleg, goede boards & instructeur. Kortom, we hebben echt een hele leuke tour gehad! Tot de volgende Ride Along!

Ivo Pas
Ivo Pas

The hunting game

Wij hebben afgelopen vrijdag genoten van het Jachtseizoen feestje van onze zoon die 10 jaar werd. Wat was het spannend......echt heel tof!!!! Uitdagende opdrachten en alle codes werden gekraakt, het zat echt heel goed in elkaar. Echt een aanader.

Bas Kuijpers
Bas Kuijpers

Onderwijs

Fantastisch nieuw bedrijf met ondernemer met veel passie en ideeën. Bezorg je kinderen en jezelf een leuke sportieve dag en maak eens kennis met Bram of zijn collega's.

Miranda Pelkman
Miranda Pelkman

Maatwerk

Of het nu gaat om snowboarden, longboarden, kinderfeestjes in de koepel of longboardlessen als activiteit op school alles doen de leraren met veel enthousiasme! Leraren zijn superleuk in de omgang met kinderen en weten waar ze het over hebben. Zeker een aanrader!!

Kinderfeestjes en groepen

Tarieven

Boek nu een kinderfeestje of groepsactiviteit lasergamen in Breda! Liever lasergamen door het hele schoolgebouw met rookmachines of een andere vette locatie? Jazeker, dit regelen wij! 

Onze guns huren? 0634895077

Kinderfeestjes

€ 200,00/per groep

Prijs kinderguns = €150,00 per groep.

Groepen

€ 300,00/per groep

ALL-IN groepsactiviteit t/m 12 pers.