Binnen in de loods of buiten op de luchtplaats

Kinderfeestjes Breda

Het leukste kinderfeestje van Nederland vier je natuurlijk bij ons in Breda! Met meer dan 18 verschillende activiteiten is er voor iedere kind iets leuks te doen! 

Kinderfeestje Breda De Koepel

Voor ieder wat wils

Het leukste kinderfeestje van Nederland vier je natuurlijk bij Ride Along. Wij geven maatwerk kinderfeestjes in Breda op en rondom de luchtplaatsen van de koepelgevangenis in Breda. Speel de leukste en stoerste spellen met enthousiaste instructeurs.

De stoerste kinderfeestjes van Nederland vier je natuurlijk bij Ride Along

Veelgestelde vragen

Aanvullende informatie

Kom naar de Koepelgevangenis van Breda voor een uniek kinderfeestje met stoere spellen en enthousiaste instructeurs!

Niks is ons te gek!!

Ride Along verzorgt kinderfeestje vanaf groep 3 tot aan de middelbare school. Wij zijn er voor zowel de sportieve als de creative kids.

Tarieven

Check hier onze tarieven

Onderstaand de prijzen voor al onze activiteiten! Wij werken met een prijs per groep tot en met 12 kids - wil de jarige meer vriendjes meenemen? Geen probleem, wij vragen dan een meerprijs per  extra deelnemer van €15,00 voor basic of extreme activiteiten.

Al onze prijzen zijn inclusief instructeur(s), materiaalgebruik, chips en drinken. Ook bieden wij de ouders graag een kopje koffie of thee aan!

Basic

€150/groep

Duur: 1,5 uur
Keuze uit: 

Extreme

€200/groep

Duur: 2 uur
Keuze uit: 

Personal

€25/persoon

Vanaf 8 deelnemers.

Duur: 2 uur.
Keuze uit:

Tarieven

Onze Kinderfeestarrangementen!

Aan 1 activiteit niet genoeg? Combineer verschillende activiteiten voor het tofste kinderfeestje!

Check hieronder onze pakketten - wil je graag een andere combinatie? Contacteer ons voor de mogelijkheden! Alles is mogelijk, bij Ride Along doen wij er alles aan om te zorgen dat de jarige een fantastisch feestje heeft!

Een combinatie met een van onze 'personal' activiteiten? Vraag een offerte aan dan zorgen wij voor de beste prijs op basis van het aantal deelnemers!

Basic combo

€200/groep

Duur: 2 uur
Keuze uit:

Extreme combo

€275/groep

Duur: 3 uur
Keuze uit: