Jachtseizoen

Vraag het je kind en die zal het meteen herkennen: "The hunting game!'' Oftewel: het leukste kinderfeestje of sportprogramma van Breda! 

Jachtseizoen 'the hunting game'

Het leukste kinderfeestje van Breda

In jachtseizoen (The Hunting Game) stel je je eigen team samen en kruip je in de rol van een agent of een boef. We gaan in en rondom de Koepelgevangenis van Breda of op eigen locatie een super spannend spel spelen! Een toffe speurtocht voor alle kids t/m 12 jaar oud. En een aanrader voor sportdagen!

Een super tof kinderfeestje spelen op en rondom de oude gevangenis van Breda?

Aanvullende Informatie

Veelgestelde vragen

Dit kinderfeestje kan op verschillende manieren gespeeld worden. Van makkelijke hints tot moeilijkere hints, dus aangepast op het niveau en de leeftijd van de kinderen.

Naast dat het gezellig en spannend is, is het ook nog eens heel leerzaam. Strategisch nadenken over hoe je de boeven gaat vangen en samenwerken. 

Door middel van raadsels op te lossen, koffers en Iphones te kraken én goed samen te werken komen beide teams steeds verder in het spel. 

Hoelang blijven de boeven uit handen van de agenten?

Bas van Laarhoven
Bas van Laarhoven

Kinderfeestje

Last-minute een activiteit voor een kinderfeestje geboekt, super dat dit zo op het laatste moment nog geregeld kon worden. Super leuke (en duidelijke) instructeur, de meisjes vonden hem geweldig. Hij bleef heel rustig :). Mooie locatie en echt gaaf dat ze gingen boarden in het park.

Anouk Scheutjens
Anouk Scheutjens

Freerun kinderfeestje

Wat een geweldig freerunning-kinderfeest hebben jullie georganiseerd! Het was top. De locatie is natuurlijk al bijzonder, en dat werd onder leiding van Kai alleen maar beter. De jongens hebben genoten, en de helft van de groep wil nu op freerunning! Bedankt, zeker een aanrader!

Mike Alderson
Mike Alderson

Sportdag

Onze introductiedag werd verzorgd door Ride Along. Zeer tevreden over de gang van zaken en de professionaliteit. Begeleiding bij de spellen was ook top. Zeker een aanrader.

Alex van den Adel
Alex van den Adel

Snowboardtraining

Geweldige positieve coaching van de trainers bij het snowboarden in Rucphen en mijn zoon van 9 vind het prachtig dat je bij Ride Along nooit iets verkeerd doet maar alleen dingen nog beter kan doen!

Romy de Regt
Romy de Regt

BSO - boogschieten

Super goede communicatie via de mail en telefonisch. Denken goed met je mee en kunnen goed voor kinderen uitleggen. Goede materialen en veiligheid staat op nummer 1. Alle 50 kinderen van 4 tot 12 jaar hebben genoten en iedereen durfde het.

Maatje van Ellewout
Maatje van Ellewout

Workshop graffiti

Voor de leukste activiteit met de leukste begeleiding zit je hier op de juiste plaatst! Met aandacht voor ieder kind op haar/zijn niveau, plezier, samenwerken, energie en positiviteit! Genoten van het sportweekend en de workshop graffiti spuiten! Beide echt een succes en absolute aanrader! De verzorging en begeleiding is helemaal top!

Juul Hoekstra
Juul Hoekstra

Suppen

Samen met 6 vriendinnen een subtour geboekt, helaas was het heel erg slecht weer. Maar dankzij de topservice konden we dit heel gemakkelijk verzetten naar een nieuwe datum. Poging 2; 32 graden, avond zon, leuke uitleg, goede boards & instructeur. Kortom, we hebben echt een hele leuke tour gehad! Tot de volgende Ride Along!

Ivo Pas
Ivo Pas

The hunting game

Wij hebben afgelopen vrijdag genoten van het Jachtseizoen feestje van onze zoon die 10 jaar werd. Wat was het spannend......echt heel tof!!!! Uitdagende opdrachten en alle codes werden gekraakt, het zat echt heel goed in elkaar. Echt een aanader.

Bas Kuijpers
Bas Kuijpers

Onderwijs

Fantastisch nieuw bedrijf met ondernemer met veel passie en ideeën. Bezorg je kinderen en jezelf een leuke sportieve dag en maak eens kennis met Bram of zijn collega's.

Miranda Pelkman
Miranda Pelkman

Maatwerk

Of het nu gaat om snowboarden, longboarden, kinderfeestjes in de koepel of longboardlessen als activiteit op school alles doen de leraren met veel enthousiasme! Leraren zijn superleuk in de omgang met kinderen en weten waar ze het over hebben. Zeker een aanrader!!

Tarieven

het tofste kinderfeestje of groepsactiviteit van Breda

Op zoek naar een uniek kinderfeestje of super toffe invulling van een sportprogramma? Jachtseizoen is één van de vele activiteiten die vaak geboekt wordt!

Ben jij er klaar voor?

Kinderfeestjes

€ 200,00/per groep

ALL-IN kinderfeestjes bij Ride Along. 

groep op locatie

Maatwerk

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een spelvariant op meerdere locaties. Mei 2022 zal dit te spelen zijn!