Graffiti spuiten

Laat je creativiteit zien en ontdek nieuwe talenten! Ideaal als workshop, bedrijfsuitje, kinderfeestje of voor de hele school. Creaties mag je natuurlijk mee naar huis nemen! 

Graffiti spuiten

De meest creatieve workshop van Ride Along

Naast al onze sportieve activiteiten, focussen wij ons ook op creativiteit. Een stoere activiteit waarbij kinderen, jongeren  en volwassenen de mogelijkheid krijgen om hun creativiteit de vrije loop te laten gaan. Na een korte uitleg over alle technieken, gaat iedereen aan de slag op een eigen canvas. Super leuk als teamuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of workshop!

Op zoek naar een leuke en creatieve workshop op locatie? Wij rijden door heel Nederland!

Aanvullende Informatie

Veelgestelde vragen

Deze workshop is niet alleen leuk voor kinderen, maar voor iedereen die wel wat uitdaging en creativiteit kan gebruiken tijdens een uitje. Neem je hele familie mee of daag de vrijgezel uit met deze activiteit tijdens jullie vrijgezellenfeest.

Naderhand mag iedereen zijn of haar kunstwerk mee naar huis nemen en heb je een leuk aandenken aan deze toffe activiteit. 

Wil je liever dat Ride Along naar jullie komt om de workshop te verzorgen? Geen enkel probleem! Wij rijden al jaren door stad en land om activiteiten en workshops op een gewenste locatie te verzorgen. 

Een workshop graffiti spuiten is super tof en toegankelijk voor iedereen. 

Onze instructeurs leren iedereen de basics van deze creative urban activiteit. 

We starten altijd met het maken van een schets, een uitgebreide uitleg en voldoende creatieve tips. 

Bas van Laarhoven
Bas van Laarhoven

Kinderfeestje

Last-minute een activiteit voor een kinderfeestje geboekt, super dat dit zo op het laatste moment nog geregeld kon worden. Super leuke (en duidelijke) instructeur, de meisjes vonden hem geweldig. Hij bleef heel rustig :). Mooie locatie en echt gaaf dat ze gingen boarden in het park.

Anouk Scheutjens
Anouk Scheutjens

Freerun kinderfeestje

Wat een geweldig freerunning-kinderfeest hebben jullie georganiseerd! Het was top. De locatie is natuurlijk al bijzonder, en dat werd onder leiding van Kai alleen maar beter. De jongens hebben genoten, en de helft van de groep wil nu op freerunning! Bedankt, zeker een aanrader!

Mike Alderson
Mike Alderson

Sportdag

Onze introductiedag werd verzorgd door Ride Along. Zeer tevreden over de gang van zaken en de professionaliteit. Begeleiding bij de spellen was ook top. Zeker een aanrader.

Alex van den Adel
Alex van den Adel

Snowboardtraining

Geweldige positieve coaching van de trainers bij het snowboarden in Rucphen en mijn zoon van 9 vind het prachtig dat je bij Ride Along nooit iets verkeerd doet maar alleen dingen nog beter kan doen!

Romy de Regt
Romy de Regt

BSO - boogschieten

Super goede communicatie via de mail en telefonisch. Denken goed met je mee en kunnen goed voor kinderen uitleggen. Goede materialen en veiligheid staat op nummer 1. Alle 50 kinderen van 4 tot 12 jaar hebben genoten en iedereen durfde het.

Maatje van Ellewout
Maatje van Ellewout

Workshop graffiti

Voor de leukste activiteit met de leukste begeleiding zit je hier op de juiste plaatst! Met aandacht voor ieder kind op haar/zijn niveau, plezier, samenwerken, energie en positiviteit! Genoten van het sportweekend en de workshop graffiti spuiten! Beide echt een succes en absolute aanrader! De verzorging en begeleiding is helemaal top!

Juul Hoekstra
Juul Hoekstra

Suppen

Samen met 6 vriendinnen een subtour geboekt, helaas was het heel erg slecht weer. Maar dankzij de topservice konden we dit heel gemakkelijk verzetten naar een nieuwe datum. Poging 2; 32 graden, avond zon, leuke uitleg, goede boards & instructeur. Kortom, we hebben echt een hele leuke tour gehad! Tot de volgende Ride Along!

Ivo Pas
Ivo Pas

The hunting game

Wij hebben afgelopen vrijdag genoten van het Jachtseizoen feestje van onze zoon die 10 jaar werd. Wat was het spannend......echt heel tof!!!! Uitdagende opdrachten en alle codes werden gekraakt, het zat echt heel goed in elkaar. Echt een aanader.

Bas Kuijpers
Bas Kuijpers

Onderwijs

Fantastisch nieuw bedrijf met ondernemer met veel passie en ideeën. Bezorg je kinderen en jezelf een leuke sportieve dag en maak eens kennis met Bram of zijn collega's.

Miranda Pelkman
Miranda Pelkman

Maatwerk

Of het nu gaat om snowboarden, longboarden, kinderfeestjes in de koepel of longboardlessen als activiteit op school alles doen de leraren met veel enthousiasme! Leraren zijn superleuk in de omgang met kinderen en weten waar ze het over hebben. Zeker een aanrader!!

Tarieven

Workshops & kinderfeestjes

Boek nu een workshop graffiti als kinderfeestje, schooluitje,  vrijgezelleneest of bedrijfsuitje.

Liever advies of speciale en creatieve wensen? Wij horen het graag. 

Grote groepen, geen probleem!

Kinderfeestjes

€ 25/p.p.

Groepen en workshops

€ 30p.p.