Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal is echt een knaller! Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, gymlessen, sportdagen, introductiedagen of seizoensafsluiters. Op zoek naar losse verhuur? Ride Along! 

Bubbel Voetbal

De grappigste activiteit voor alle groepen

Bubbelvoetbal is ideaal om je buikspieren te trainen van het lachen. En dat geldt niet alleen voor de spelers, maar ook voor het publiek. Tijdens het spel zit je namelijk met je hoofd en bovenlichaam vast in een plastic bal met lucht. Dit zorgt tijdens het potje voetbal voor hilarische momenten.

Sportief, leuk en uniek. Bubbelvoetbal is ideaal voor een vrijgezellenfeest en een verjaardagsfeestje, maar ook zeker als toffe gymles of invulling van sportdagen en sportprogramma's!

Lachen, gieren en rollen. Deze sportieve activiteit is ideaal voor groepen!

Aanvullende Informatie

Veelgestelde vragen

Wil je onze bubbelballen huren? Dat is geen enkel probleem! De kosten voor het huren van onze Bubbelballen zijn €25,00 per bal. Dit is altijd inclusief pompen, voetbal en draaiboek. Bel of mail ons gelijk voor de beschikbaarheid.

Bubbel voetbal is geniaal, daar kunnen we niet omheen. Het is wel belangrijk om te weten dat je ook over de grond rolt en eventueel onverwachte salto’s kunt maken. Ja, dat is mega vet!

Heb je vervelende rugklachten? Dan kun je er zeker bij zijn als publiek, in plaats van in het veld. Want geloof ons: je gaat je prima vermaken als toeschouwer bij dit hilarische spel! 

Bas van Laarhoven
Bas van Laarhoven

Kinderfeestje

Last-minute een activiteit voor een kinderfeestje geboekt, super dat dit zo op het laatste moment nog geregeld kon worden. Super leuke (en duidelijke) instructeur, de meisjes vonden hem geweldig. Hij bleef heel rustig :). Mooie locatie en echt gaaf dat ze gingen boarden in het park.

Anouk Scheutjens
Anouk Scheutjens

Freerun kinderfeestje

Wat een geweldig freerunning-kinderfeest hebben jullie georganiseerd! Het was top. De locatie is natuurlijk al bijzonder, en dat werd onder leiding van Kai alleen maar beter. De jongens hebben genoten, en de helft van de groep wil nu op freerunning! Bedankt, zeker een aanrader!

Mike Alderson
Mike Alderson

Sportdag

Onze introductiedag werd verzorgd door Ride Along. Zeer tevreden over de gang van zaken en de professionaliteit. Begeleiding bij de spellen was ook top. Zeker een aanrader.

Alex van den Adel
Alex van den Adel

Snowboardtraining

Geweldige positieve coaching van de trainers bij het snowboarden in Rucphen en mijn zoon van 9 vind het prachtig dat je bij Ride Along nooit iets verkeerd doet maar alleen dingen nog beter kan doen!

Romy de Regt
Romy de Regt

BSO - boogschieten

Super goede communicatie via de mail en telefonisch. Denken goed met je mee en kunnen goed voor kinderen uitleggen. Goede materialen en veiligheid staat op nummer 1. Alle 50 kinderen van 4 tot 12 jaar hebben genoten en iedereen durfde het.

Maatje van Ellewout
Maatje van Ellewout

Workshop graffiti

Voor de leukste activiteit met de leukste begeleiding zit je hier op de juiste plaatst! Met aandacht voor ieder kind op haar/zijn niveau, plezier, samenwerken, energie en positiviteit! Genoten van het sportweekend en de workshop graffiti spuiten! Beide echt een succes en absolute aanrader! De verzorging en begeleiding is helemaal top!

Juul Hoekstra
Juul Hoekstra

Suppen

Samen met 6 vriendinnen een subtour geboekt, helaas was het heel erg slecht weer. Maar dankzij de topservice konden we dit heel gemakkelijk verzetten naar een nieuwe datum. Poging 2; 32 graden, avond zon, leuke uitleg, goede boards & instructeur. Kortom, we hebben echt een hele leuke tour gehad! Tot de volgende Ride Along!

Ivo Pas
Ivo Pas

The hunting game

Wij hebben afgelopen vrijdag genoten van het Jachtseizoen feestje van onze zoon die 10 jaar werd. Wat was het spannend......echt heel tof!!!! Uitdagende opdrachten en alle codes werden gekraakt, het zat echt heel goed in elkaar. Echt een aanader.

Bas Kuijpers
Bas Kuijpers

Onderwijs

Fantastisch nieuw bedrijf met ondernemer met veel passie en ideeën. Bezorg je kinderen en jezelf een leuke sportieve dag en maak eens kennis met Bram of zijn collega's.

Miranda Pelkman
Miranda Pelkman

Maatwerk

Of het nu gaat om snowboarden, longboarden, kinderfeestjes in de koepel of longboardlessen als activiteit op school alles doen de leraren met veel enthousiasme! Leraren zijn superleuk in de omgang met kinderen en weten waar ze het over hebben. Zeker een aanrader!!

Tarieven

Groepen en verhuur

Groepsuitje of kinderfeestje organiseren op een toffe en unieke plek in Breda? Op zoek naar een hippe gymles of invulling van de sportdag ? Ook voor losse verhuur kun je ons bereiken. 

groepsuitje

€ 300,00/per groep

ALL-IN groepsuitje

Verhuur

€ 25,00/per bal

Prijs per bal incl. pompen en draaiboek.