Bubbel Voetbal

Bedrijfsuitjes, vrijgezellefeesten, kinderfeestjes en losse verhuur van bubbelvoetballen! 

CHECK VIDEO

Bubbel Voetbal

De grappigste activiteit voor alle groepen

Bubbel Voetbal is ideaal om je buikspieren te trainen van het lachen. En dat geldt niet alleen voor de spelers, maar ook voor het publiek. Tijdens het spel zit je namelijk met je hoofd en bovenlichaam vast in een plastic bal met lucht. Dit zorgt tijdens het potje voetbal voor heel veel grappige momenten.

Een topverrassing voor een vrijgezellenfeest, een verjaardagsfeestje, familie-uitje of groepsactiviteit. Anytime, anyplace, anywhere!

Lachen, gieren en rollen. Kom jij dit spel spelen op de luchtplaats van de Koepel in Breda?

Aanvullende Informatie

Veelgestelde vragen

LIEVER ONZE BUBBELBALLEN LOS HUREN? dit is geen enkel probleem! De kosten voor het huren van onze BubbelVoetballen zijn €25,00 per bal. Dit is altijd inclusief pompen, voetbal en draaiboek! Bel of mail ons gelijk voor de beschikbaarheid.

Bubbel voetbal is geniaal, daar kunnen we niet omheen. Het is wel belangrijk om te weten dat je ook over de grond rolt en eventueel onverwachte salto’s kunt maken. Ja, dat is mega vet! Heb je vervelende rugklachten? Dan kun je er zeker bij zijn als publiek in plaats van in het veld. Want geloof ons: je gaat je prima vermaken als toeschouwer bij dit hilarische spel! 

Bas van Laarhoven
Bas van Laarhoven

Kinderfeestje

Last-minute een activiteit voor een kinderfeestje geboekt, super dat dit zo op het laatste moment nog geregeld kon worden. Super leuke (en duidelijke) instructeur, de meisjes vonden hem geweldig. Hij bleef heel rustig :). Mooie locatie en echt gaaf dat ze gingen boarden in het park.

Anouk Scheutjens
Anouk Scheutjens

Freerun kinderfeestje

Wat een geweldig freerunning-kinderfeest hebben jullie georganiseerd! Het was top. De locatie is natuurlijk al bijzonder, en dat werd onder leiding van Kai alleen maar beter. De jongens hebben genoten, en de helft van de groep wil nu op freerunning! Bedankt, zeker een aanrader!

Mike Alderson
Mike Alderson

Sportdag

Onze introductiedag werd verzorgd door Ride Along. Zeer tevreden over de gang van zaken en de professionaliteit. Begeleiding bij de spellen was ook top. Zeker een aanrader.

Alex van den Adel
Alex van den Adel

Snowboardtraining

Geweldige positieve coaching van de trainers bij het snowboarden in Rucphen en mijn zoon van 9 vind het prachtig dat je bij Ride Along nooit iets verkeerd doet maar alleen dingen nog beter kan doen!

Romy de Regt
Romy de Regt

BSO - boogschieten

Super goede communicatie via de mail en telefonisch. Denken goed met je mee en kunnen goed voor kinderen uitleggen. Goede materialen en veiligheid staat op nummer 1. Alle 50 kinderen van 4 tot 12 jaar hebben genoten en iedereen durfde het.

Maatje van Ellewout
Maatje van Ellewout

Workshop graffiti

Voor de leukste activiteit met de leukste begeleiding zit je hier op de juiste plaatst! Met aandacht voor ieder kind op haar/zijn niveau, plezier, samenwerken, energie en positiviteit! Genoten van het sportweekend en de workshop graffiti spuiten! Beide echt een succes en absolute aanrader! De verzorging en begeleiding is helemaal top!

Juul Hoekstra
Juul Hoekstra

Suppen

Samen met 6 vriendinnen een subtour geboekt, helaas was het heel erg slecht weer. Maar dankzij de topservice konden we dit heel gemakkelijk verzetten naar een nieuwe datum. Poging 2; 32 graden, avond zon, leuke uitleg, goede boards & instructeur. Kortom, we hebben echt een hele leuke tour gehad! Tot de volgende Ride Along!

Ivo Pas
Ivo Pas

The hunting game

Wij hebben afgelopen vrijdag genoten van het Jachtseizoen feestje van onze zoon die 10 jaar werd. Wat was het spannend......echt heel tof!!!! Uitdagende opdrachten en alle codes werden gekraakt, het zat echt heel goed in elkaar. Echt een aanader.

Bas Kuijpers
Bas Kuijpers

Onderwijs

Fantastisch nieuw bedrijf met ondernemer met veel passie en ideeën. Bezorg je kinderen en jezelf een leuke sportieve dag en maak eens kennis met Bram of zijn collega's.

Miranda Pelkman
Miranda Pelkman

Maatwerk

Of het nu gaat om snowboarden, longboarden, kinderfeestjes in de koepel of longboardlessen als activiteit op school alles doen de leraren met veel enthousiasme! Leraren zijn superleuk in de omgang met kinderen en weten waar ze het over hebben. Zeker een aanrader!!

Tarieven

Groepen en verhuur

Groepsuitje organiseren op een toffe en unieke plek in Breda? Of liever zelf de bubbelballen huren?

Bubbel voetbal als kinderfeestje? Ga naar kinderfeestjes. 

groepsuitje

€ 300,00/per groep

ALL-IN groepsuitje

Verhuur

€ 25,00/per bal

Prijs per bal incl. pompen en draaiboek.