Bootcamp & Boxing

Lekker afgemat worden op een toffe locatie? Ga bootcampen en boxen met de hele klas, BSO of als sportief groepsuitje!

Bootcamp & boxing

Boksen, opdrukken, doorzetten & teambuilding

Twee populaire sporten anno nu en ideaal om conditie en behendigheid te combineren! Hoe lang kun jij het uithouden? En zie je progressie na een paar keer trainen? Onze sportieve instructeurs begeleiden je op elk niveau naar een volgende fase. Bij ons in de Koepelgevangenis in Breda of op eigen locatie. 

Geschikt voor kleine groepen, gymlessen, sportdagen, grote groepen, kinderfeestjes, privélessen en meer!

Op zoek naar een toffe bootcamp & boxing training? neem contact op!

Aanvullende Informatie

Veelgestelde vragen

Tijdens onze workshops en trainingen worden altijd persoonlijke doelen en wensen besproken.

Wil je bijvoorbeeld helemaal afgemat worden, wat meer samenwerken, betere boxing skills ontwikkelen of gewoon heel veel lol hebben tijdens de bootcamp? Laat het ons weten en we geven de juiste invulling aan elke les. 

Bootcamp & boxing is voor iedereen! Kom met je groep naar de luchtplaats van de Koepelgevangenis in Breda en laat je verrassen door de sportieve invulling van onze jonge en fitte instructeurs! Liever op eigen locatie trainen? Geen probleem!

Bij slecht weer kunnen we naar binnen.

Bas van Laarhoven
Bas van Laarhoven

Kinderfeestje

Last-minute een activiteit voor een kinderfeestje geboekt, super dat dit zo op het laatste moment nog geregeld kon worden. Super leuke (en duidelijke) instructeur, de meisjes vonden hem geweldig. Hij bleef heel rustig :). Mooie locatie en echt gaaf dat ze gingen boarden in het park.

Anouk Scheutjens
Anouk Scheutjens

Freerun kinderfeestje

Wat een geweldig freerunning-kinderfeest hebben jullie georganiseerd! Het was top. De locatie is natuurlijk al bijzonder, en dat werd onder leiding van Kai alleen maar beter. De jongens hebben genoten, en de helft van de groep wil nu op freerunning! Bedankt, zeker een aanrader!

Mike Alderson
Mike Alderson

Sportdag

Onze introductiedag werd verzorgd door Ride Along. Zeer tevreden over de gang van zaken en de professionaliteit. Begeleiding bij de spellen was ook top. Zeker een aanrader.

Alex van den Adel
Alex van den Adel

Snowboardtraining

Geweldige positieve coaching van de trainers bij het snowboarden in Rucphen en mijn zoon van 9 vind het prachtig dat je bij Ride Along nooit iets verkeerd doet maar alleen dingen nog beter kan doen!

Romy de Regt
Romy de Regt

BSO - boogschieten

Super goede communicatie via de mail en telefonisch. Denken goed met je mee en kunnen goed voor kinderen uitleggen. Goede materialen en veiligheid staat op nummer 1. Alle 50 kinderen van 4 tot 12 jaar hebben genoten en iedereen durfde het.

Maatje van Ellewout
Maatje van Ellewout

Workshop graffiti

Voor de leukste activiteit met de leukste begeleiding zit je hier op de juiste plaatst! Met aandacht voor ieder kind op haar/zijn niveau, plezier, samenwerken, energie en positiviteit! Genoten van het sportweekend en de workshop graffiti spuiten! Beide echt een succes en absolute aanrader! De verzorging en begeleiding is helemaal top!

Juul Hoekstra
Juul Hoekstra

Suppen

Samen met 6 vriendinnen een subtour geboekt, helaas was het heel erg slecht weer. Maar dankzij de topservice konden we dit heel gemakkelijk verzetten naar een nieuwe datum. Poging 2; 32 graden, avond zon, leuke uitleg, goede boards & instructeur. Kortom, we hebben echt een hele leuke tour gehad! Tot de volgende Ride Along!

Ivo Pas
Ivo Pas

The hunting game

Wij hebben afgelopen vrijdag genoten van het Jachtseizoen feestje van onze zoon die 10 jaar werd. Wat was het spannend......echt heel tof!!!! Uitdagende opdrachten en alle codes werden gekraakt, het zat echt heel goed in elkaar. Echt een aanader.

Bas Kuijpers
Bas Kuijpers

Onderwijs

Fantastisch nieuw bedrijf met ondernemer met veel passie en ideeën. Bezorg je kinderen en jezelf een leuke sportieve dag en maak eens kennis met Bram of zijn collega's.

Miranda Pelkman
Miranda Pelkman

Maatwerk

Of het nu gaat om snowboarden, longboarden, kinderfeestjes in de koepel of longboardlessen als activiteit op school alles doen de leraren met veel enthousiasme! Leraren zijn superleuk in de omgang met kinderen en weten waar ze het over hebben. Zeker een aanrader!!

Tarieven

Groepslessen en kleine groepjes

Boek nu een Bootcamp & Boxing middag voor jullie groep of klas! Liever een privéles of een strippenkaart van 10 trainingen? Neem contact op.

Groepen & Kinderfeestjes

€150/per groep

ALL-IN bootcamp bij Ride Along. tot 12 personen/kids.

Privéles of persoonlijke doelen

maatwerk/p.p.

Prijs is in overleg op basis van het aantal trainingen en persoonlijk doel!