BMX'en

Als kinderfeestje, workshop of sportactiviteit voor op scholen. Leer de tofste tricks van onze Urban instructeurs!

BMX'en

De perfecte urban activiteit voor de actieve kids

 Spanning, sensatie, urban, skills en lef. Het komt allemaal terug tijdens onze BMX activiteit! Onze ervaren sportinstructeurs houden rekening met elk niveau en zorgen voor de leukste uitdagingen! Ideaal als kinderfeestje, workshop of gymles van deze tijd. 

Kom jij bij ons BMX'en?

Aanvullende Informatie

Veelgestelde vragen

Tijdens onze workshops en kinderfeestjes leren wij alle kids op een veilige en uitdagende manier BMX'en.  

Een stoere groepsactiviteit met hoge succesbelevingen en met tocht door centrum Breda en Valkenberg park. 

Wij beschikken over professionele en goed onderhouden BMX fietsen. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

BMX'en is een sport voor iedereen die goed te been is. Of je nu geen ervaring hebt of al een fanatieke fietser bent, er is voor iedereen een uitdaging te bedenken. De instructeurs van Ride Along Activities hebben veel ervaring met het entertainen van diverse doelgroepen en houden altijd rekening met verschillende sportniveaus.

Liever zelf een BMX huren? €25,00 per dag 

Bas van Laarhoven
Bas van Laarhoven

Kinderfeestje

Last-minute een activiteit voor een kinderfeestje geboekt, super dat dit zo op het laatste moment nog geregeld kon worden. Super leuke (en duidelijke) instructeur, de meisjes vonden hem geweldig. Hij bleef heel rustig :). Mooie locatie en echt gaaf dat ze gingen boarden in het park.

Anouk Scheutjens
Anouk Scheutjens

Freerun kinderfeestje

Wat een geweldig freerunning-kinderfeest hebben jullie georganiseerd! Het was top. De locatie is natuurlijk al bijzonder, en dat werd onder leiding van Kai alleen maar beter. De jongens hebben genoten, en de helft van de groep wil nu op freerunning! Bedankt, zeker een aanrader!

Mike Alderson
Mike Alderson

Sportdag

Onze introductiedag werd verzorgd door Ride Along. Zeer tevreden over de gang van zaken en de professionaliteit. Begeleiding bij de spellen was ook top. Zeker een aanrader.

Alex van den Adel
Alex van den Adel

Snowboardtraining

Geweldige positieve coaching van de trainers bij het snowboarden in Rucphen en mijn zoon van 9 vind het prachtig dat je bij Ride Along nooit iets verkeerd doet maar alleen dingen nog beter kan doen!

Romy de Regt
Romy de Regt

BSO - boogschieten

Super goede communicatie via de mail en telefonisch. Denken goed met je mee en kunnen goed voor kinderen uitleggen. Goede materialen en veiligheid staat op nummer 1. Alle 50 kinderen van 4 tot 12 jaar hebben genoten en iedereen durfde het.

Maatje van Ellewout
Maatje van Ellewout

Workshop graffiti

Voor de leukste activiteit met de leukste begeleiding zit je hier op de juiste plaatst! Met aandacht voor ieder kind op haar/zijn niveau, plezier, samenwerken, energie en positiviteit! Genoten van het sportweekend en de workshop graffiti spuiten! Beide echt een succes en absolute aanrader! De verzorging en begeleiding is helemaal top!

Juul Hoekstra
Juul Hoekstra

Suppen

Samen met 6 vriendinnen een subtour geboekt, helaas was het heel erg slecht weer. Maar dankzij de topservice konden we dit heel gemakkelijk verzetten naar een nieuwe datum. Poging 2; 32 graden, avond zon, leuke uitleg, goede boards & instructeur. Kortom, we hebben echt een hele leuke tour gehad! Tot de volgende Ride Along!

Ivo Pas
Ivo Pas

The hunting game

Wij hebben afgelopen vrijdag genoten van het Jachtseizoen feestje van onze zoon die 10 jaar werd. Wat was het spannend......echt heel tof!!!! Uitdagende opdrachten en alle codes werden gekraakt, het zat echt heel goed in elkaar. Echt een aanader.

Bas Kuijpers
Bas Kuijpers

Onderwijs

Fantastisch nieuw bedrijf met ondernemer met veel passie en ideeën. Bezorg je kinderen en jezelf een leuke sportieve dag en maak eens kennis met Bram of zijn collega's.

Miranda Pelkman
Miranda Pelkman

Maatwerk

Of het nu gaat om snowboarden, longboarden, kinderfeestjes in de koepel of longboardlessen als activiteit op school alles doen de leraren met veel enthousiasme! Leraren zijn superleuk in de omgang met kinderen en weten waar ze het over hebben. Zeker een aanrader!!

Tarieven

Kinderfeestjes, workshops en verhuur

Boek nu een kinderfeestje, workshop of gymles en leer BMX'en van onze stoere instructeurs. 

Liever een BMX huren of advies? Bel ons gerust. 

Kinderfeestjes

€ 200,00/per groep

ALL-IN kinderfeestjes bij Ride Along. 

Scholen & BSO's

maatwerk/per kind

Prijs per kind en altijd maatwerk op aantal rondes en leerlingen.