arrangementen

Aan 1 activiteit niet genoeg? Dat snappen we als de beste. Hieronder vind je standaardarrangementen voor jouw groep. Wil je liever iets op maat, neem vooral contact op! We denken graag mee naar iets speciaals voor jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag binnen jullie budget!

arrangement 1

SUP & Explore

Ontdek Breda vanaf het water! Begin de dag met een kopje koffie of thee bij ons op locatie. Daarna neemt de instructeur jullie mee het water op. Je krijgt uitgebreide instructies over het suppen zelf en informatie over ons prachtige Breda. Dit arrangement is inclusief hapje en drankje.

arrangement 2

Shoot Along

Schieten maar! Dit arrangement is het beste van meerdere werelden: Je leert boogschieten, speelt spelvarianten met Archery Tag én sluit af met Lasergamen. Wil je het kind in je even naar boven halen? Dan zetten we ook de NERF-pistooltjes voor jullie klaar! 

arrangement 3

Teambuilding XXL

Dit arrangement is perfect voor team- of bedrijfsuitjes, want hier leer je alles over samenwerken! 
Je begint natuurlijk met een lekker kopje koffie of thee en wordt enthousiast ontvangen op onze unieke locatie. Vervolgens begin je met een toffe teambuildingsopdracht (eventueel op maat gemaakt naar jullie wensen!). Wanneer jullie helemaal op elkaar ingespeeld zijn is het tijd voor een leuke afsluiter: Archery Tag!

arrangement 4

Stel zelf je arrangement samen!

Wil je zelf graag andere activiteiten combineren? Lijkt het je leuk om eerst te gaan Graffiti spuiten en daarna nog een privéles BMX te volgen? Ook als je andere ideeën hebt - alles is mogelijk bij Ride Along!

Neem contact met ons op voor de prijzen.

Bas van Laarhoven
Bas van Laarhoven

Kinderfeestje

Last-minute een activiteit voor een kinderfeestje geboekt, super dat dit zo op het laatste moment nog geregeld kon worden. Super leuke (en duidelijke) instructeur, de meisjes vonden hem geweldig. Hij bleef heel rustig :). Mooie locatie en echt gaaf dat ze gingen boarden in het park.

Anouk Scheutjens
Anouk Scheutjens

Freerun kinderfeestje

Wat een geweldig freerunning-kinderfeest hebben jullie georganiseerd! Het was top. De locatie is natuurlijk al bijzonder, en dat werd onder leiding van Kai alleen maar beter. De jongens hebben genoten, en de helft van de groep wil nu op freerunning! Bedankt, zeker een aanrader!

Mike Alderson
Mike Alderson

Sportdag

Onze introductiedag werd verzorgd door Ride Along. Zeer tevreden over de gang van zaken en de professionaliteit. Begeleiding bij de spellen was ook top. Zeker een aanrader.

Alex van den Adel
Alex van den Adel

Snowboardtraining

Geweldige positieve coaching van de trainers bij het snowboarden in Rucphen en mijn zoon van 9 vind het prachtig dat je bij Ride Along nooit iets verkeerd doet maar alleen dingen nog beter kan doen!

Romy de Regt
Romy de Regt

BSO - boogschieten

Super goede communicatie via de mail en telefonisch. Denken goed met je mee en kunnen goed voor kinderen uitleggen. Goede materialen en veiligheid staat op nummer 1. Alle 50 kinderen van 4 tot 12 jaar hebben genoten en iedereen durfde het.

Maatje van Ellewout
Maatje van Ellewout

Workshop graffiti

Voor de leukste activiteit met de leukste begeleiding zit je hier op de juiste plaatst! Met aandacht voor ieder kind op haar/zijn niveau, plezier, samenwerken, energie en positiviteit! Genoten van het sportweekend en de workshop graffiti spuiten! Beide echt een succes en absolute aanrader! De verzorging en begeleiding is helemaal top!

Juul Hoekstra
Juul Hoekstra

Suppen

Samen met 6 vriendinnen een subtour geboekt, helaas was het heel erg slecht weer. Maar dankzij de topservice konden we dit heel gemakkelijk verzetten naar een nieuwe datum. Poging 2; 32 graden, avond zon, leuke uitleg, goede boards & instructeur. Kortom, we hebben echt een hele leuke tour gehad! Tot de volgende Ride Along!

Ivo Pas
Ivo Pas

The hunting game

Wij hebben afgelopen vrijdag genoten van het Jachtseizoen feestje van onze zoon die 10 jaar werd. Wat was het spannend......echt heel tof!!!! Uitdagende opdrachten en alle codes werden gekraakt, het zat echt heel goed in elkaar. Echt een aanader.

Bas Kuijpers
Bas Kuijpers

Onderwijs

Fantastisch nieuw bedrijf met ondernemer met veel passie en ideeën. Bezorg je kinderen en jezelf een leuke sportieve dag en maak eens kennis met Bram of zijn collega's.

Miranda Pelkman
Miranda Pelkman

Maatwerk

Of het nu gaat om snowboarden, longboarden, kinderfeestjes in de koepel of longboardlessen als activiteit op school alles doen de leraren met veel enthousiasme! Leraren zijn superleuk in de omgang met kinderen en weten waar ze het over hebben. Zeker een aanrader!!