Archery Tag

Archery tag is sinds 2023 bij ons te spelen in een gigantische URBAN loods. Hoe vet is dat?!

Archery Tag

Trefbal, paintball en boogschieten in één!

Archery Tag: Een spel vol adrenaline waar beweging, coördinatie, teambuilding en strategisch vermogen aan bod komt. Je speelt met pijlen die getipt zijn met schuim, zodat je daadwerkelijk op elkaar kan schieten! Uiteraard raakt er niemand gewond, maar je moet wel tegen een stootje kunnen ;). Tijdens deze activiteit leer je eerst omgaan met zo'n pijl en boog, om vervolgens verschillende spelvormen te doen waarbij je elkaar zoveel mogelijk mag proberen te raken. Vet hé?!

Archery Tag kan plaatsvinden bij ons op terrein bij de Koepelgevangenis in Breda, maar we komen ook graag naar jullie toe! Wij bouwen dan complete locaties om tot echte battlefields. 

 

Archery Tag is super tof op diverse locaties! Let's battle together!

Aanvullende Informatie

Veelgestelde vragen

Archery Tag is een super tof strategisch spel met speelwapens. Je kunt deze activiteit al boeken vanaf 6 personen en onze instructeurs houden constant een oogje in het zeil. Door de zachte punten van de pijlen en de gezichtsmaskers die wij leveren is het spel natuurlijk hartstikke veilig!

Deze groepsactiviteit is tot maximaal 20 personen te spelen en wordt leuk en uitdagend vanaf 6.

Zijn jullie toch met meer personen dan kunnen we natuurlijk doordraaien.

Bas van Laarhoven
Bas van Laarhoven

Kinderfeestje

Last-minute een activiteit voor een kinderfeestje geboekt, super dat dit zo op het laatste moment nog geregeld kon worden. Super leuke (en duidelijke) instructeur, de meisjes vonden hem geweldig. Hij bleef heel rustig :). Mooie locatie en echt gaaf dat ze gingen boarden in het park.

Anouk Scheutjens
Anouk Scheutjens

Freerun kinderfeestje

Wat een geweldig freerunning-kinderfeest hebben jullie georganiseerd! Het was top. De locatie is natuurlijk al bijzonder, en dat werd onder leiding van Kai alleen maar beter. De jongens hebben genoten, en de helft van de groep wil nu op freerunning! Bedankt, zeker een aanrader!

Mike Alderson
Mike Alderson

Sportdag

Onze introductiedag werd verzorgd door Ride Along. Zeer tevreden over de gang van zaken en de professionaliteit. Begeleiding bij de spellen was ook top. Zeker een aanrader.

Alex van den Adel
Alex van den Adel

Snowboardtraining

Geweldige positieve coaching van de trainers bij het snowboarden in Rucphen en mijn zoon van 9 vind het prachtig dat je bij Ride Along nooit iets verkeerd doet maar alleen dingen nog beter kan doen!

Romy de Regt
Romy de Regt

BSO - boogschieten

Super goede communicatie via de mail en telefonisch. Denken goed met je mee en kunnen goed voor kinderen uitleggen. Goede materialen en veiligheid staat op nummer 1. Alle 50 kinderen van 4 tot 12 jaar hebben genoten en iedereen durfde het.

Maatje van Ellewout
Maatje van Ellewout

Workshop graffiti

Voor de leukste activiteit met de leukste begeleiding zit je hier op de juiste plaatst! Met aandacht voor ieder kind op haar/zijn niveau, plezier, samenwerken, energie en positiviteit! Genoten van het sportweekend en de workshop graffiti spuiten! Beide echt een succes en absolute aanrader! De verzorging en begeleiding is helemaal top!

Juul Hoekstra
Juul Hoekstra

Suppen

Samen met 6 vriendinnen een subtour geboekt, helaas was het heel erg slecht weer. Maar dankzij de topservice konden we dit heel gemakkelijk verzetten naar een nieuwe datum. Poging 2; 32 graden, avond zon, leuke uitleg, goede boards & instructeur. Kortom, we hebben echt een hele leuke tour gehad! Tot de volgende Ride Along!

Ivo Pas
Ivo Pas

The hunting game

Wij hebben afgelopen vrijdag genoten van het Jachtseizoen feestje van onze zoon die 10 jaar werd. Wat was het spannend......echt heel tof!!!! Uitdagende opdrachten en alle codes werden gekraakt, het zat echt heel goed in elkaar. Echt een aanader.

Bas Kuijpers
Bas Kuijpers

Onderwijs

Fantastisch nieuw bedrijf met ondernemer met veel passie en ideeën. Bezorg je kinderen en jezelf een leuke sportieve dag en maak eens kennis met Bram of zijn collega's.

Miranda Pelkman
Miranda Pelkman

Maatwerk

Of het nu gaat om snowboarden, longboarden, kinderfeestjes in de koepel of longboardlessen als activiteit op school alles doen de leraren met veel enthousiasme! Leraren zijn superleuk in de omgang met kinderen en weten waar ze het over hebben. Zeker een aanrader!!

Tarieven

Tarieven Archery Tag

Boek nu een kinderfeestje of groepsuitje Archery Tag bij Ride Along. De benoemde prijzen zijn voor de activiteit hier op onze locatie bij de Koepelgevangenis. 

Liever dat we naar jou komen? Geen probleem, informeer naar de mogelijkheden en kosten!

Kinderfeestjes

€200,00/per groep

ALL-IN kinderfeestjes bij Ride Along. 

Groepen

€ 250,00/per groep

ALL-IN groepsactiviteit tot 15 pers.